Formand – Skab den gode hverdag på pladsen

Du ser ud over pladsen og mærker hvordan dagens arbejde bedst udføres. Du nyder samarbejdet med gode kollegaer og går gerne forrest og viser vejen – også selv om det giver jord under neglene. Kan du genkende dig selv? Så bliv vores nye formand

Velkommen til en god hverdag og en sund kultur
I Brdr. Christensen arbejder vi med jord, kloak og belægninger – og vi gør det rigtig godt. Vi arbejder primært for faste kunder, som anerkender vores gode samarbejde. Vi er ca. 50 ansatte, hovedsageligt familiemennesker, som sætter en ære i at det skal være sjovt at gå på arbejde.

”Det ene øjeblik er vi død-professionelle. Det næste skraldgriner vi. Her er vi ikke robotter, vi giver folk plads til at gøre tingene på deres egen måde,”

 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en alsidig koordinerende rolle, hvor du er nøglepersonen for at skabe sammenhold og fremdrift på pladsen

”Vi er et tæt firma, hvor vi støtter hinanden. Vores systemer er i top og vores samarbejdspartnere er tilfredse. Så her får du både holdånd og et setup, der virker”

Dine opgaver vil typisk være – i samspil med projektlederen

  • planlægge dagens arbejde og instruere folkene i hvordan de løser opgaven bedst
  • føre tilsyn med arbejdes kvalitet og sikkerhed
  • følge op, så opgaverne gennemføres til tiden
  • bestille materialer og værktøj
  • koordinering med kunden og øvrige folk på pladsen

”Du er en succes, når du får et svært projekt til at gå op i en højere enhed – til tiden. Og du får frihed til at gøre det, præcis som du vil,”

Om dig
Du er en favnende person, som gør andre trygge i dit selskab. Helt naturligt improviserer du, når du møder en udfordring, uden at du er overilet. På pladsen sætter du en ære i at skabe den gode holdånd hver dag.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • selv lagt rør eller kørt maskiner
  • har nogle års erfaring i at arbejde med jord, kloak og belægninger
  • er god til at kommunikere
  • har erfaring som formand

 

Geografi
Vi har base i Ikast og arbejder i hele landet. Dog mest på Sjælland. Derfor må du forvente 2-3 overnatninger ude om ugen, alt efter hvor du bor.

Hver fredag mødes du med resten af funktionærgruppen på hovedkontoret i Ikast. Her opdaterer vi hinanden på mandskab, kunder, kalkulation og erfaringer.

 

Vil du arbejde med de bedste i branchen?

Så tøv ikke med at sende din ansøgning til Søren Ravnsborg på .
Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan Søren også kontaktes på 2027 3616.