GPS OG MASKINSTYRINGSANSVARLIG

Har du erfaringen med GPS og vil du være med til at sikre at vores maskiner er med på moden når det kommer til 3D styring? Så er det måske dig vi søger.

Vi søger en erfaren GPS ansvarlig med kompetencer indenfor 3D maskinstyring til vores team. Du vil bl.a. være ansvarlig for at sikre, at vores maskiner er udstyret med de nødvendige GPS-løsninger og -teknologier.

 

Den tekniske medspiller

Som GPS ansvarlig med kompetencer indenfor 3D maskinstyring vil din primære opgave være at lave modeller og tegninger til vores maskiner, samt supportere vores team med nødvendig dokumentation for projektets udførelse. Du vil arbejde tæt sammen med vores projektledere og maskinførere for at sikre, at vores projekter udføres med den højeste nøjagtighed og effektivitet.

 

Arbejdsområder
 • Lave modeller og tegninger til vores gravemaskiner
 • Være ansvarlig for at installere, opdaterer og vedligeholde GPS-udstyr på vores maskiner og udstyr
 • Udvikle tekniske løsninger, der optimerer vores arbejdsprocesser
 • Samarbejde med projektledere, maskinførere og andre interessenter for at sikre optimal udnyttelse af vores GPS-systemer og -teknologier
 • Træning og support til vores maskinførere og andre relevante medarbejdere

 

Om dig:

Som person er du omgængelig og ærlig. Du er afklaret med, at både arbejde og fritid skal fungere for at du trives. Du er fyldt med positiv energi og har ambitioner om at lære og blive én af de bedste i branchen. Til gengæld kvitterer vi med løn efter kvalifikationer, et godt bagland og en stor grad af frihed.

På den tekniske front ser vi gerne at du besidder følgende kvalifikationer:

 • Flair indenfor IT, geomatics, Civil 3D eller tilsvarende
 • Erfaring med 3D maskinstyring og GPS-teknologier
 • Erfaring fra entreprenørbranchen
 • Stærke tekniske evner og problemløsningskompetencer
 • God kommunikation og samarbejdsevne
 • Kørekort til personbil
Base i Ikast

Vi har base i Ikast, hvor din primære base også vil være at finde sammen med administration, kalkulation og ledelsen. Byggelederne er ude på pladserne. Hver fredag mødes vi alle på kontoret og opdaterer hinanden på mandskab, kunder, kalkulation og erfaringer.

 

Kom med på holdet

Hos ”brødrene” vil du møde en kultur med et stærkt fællesskab, og et hold af kompetente og engagerede kollegaer. Den faste stab af såvel ledelse- funktionærer- og timelønnede har alle en professionel indgangsvinkel til at løse kundernes opgaver.
 -Og så mener vi helt seriøst at det skal være sjovt at gå på arbejde.

”Det ene øjeblik er vi død-professionelle. Det næste skraldgriner vi. Her er vi ikke robotter, vi giver folk plads til at gøre tingene på deres egen måde,”

Du får mulighed for at arbejde sammen med de bedste i branchen, og du vil opleve et helt særligt sammenhold, samt et højt ambitionsniveau både på byggepladsen og på hovedkontoret.

Med jobbet følger meget ansvar og medindflydelse, og selvfølgelig en attraktiv lønpakke.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send ansøgning og CV til  snarest muligt.
Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Søren Ravnsborg.
På tlf. 20 27 36 16

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Om Brødrene Christensen

Brdr. Christensen er en veletableret entreprenørvirksomhed, med kontor i Ikast og arbejdsplads i hele landet. Vi arbejder med jord, kloak og belægninger i egen entreprise inden for erhverv, bolig og industri og arbejder primært for en række faste kunder.
Vi gør det godt og er blandt de 10% bedst indtjenende firmaer i branchen.

Holdet består af 50 faste, kompetente kollegaer, der bakker hinanden op i løsning af byggepladsernes udfordringer.

GPS styring