Lærling

Har du lyst til en spændende hverdag, hvor du går ude i den friske luft, bruger kroppen og hovedet i selskab med gode kollegaer? Så er du måske vores nye lærling?

Holdet består af 50 faste, kompetente kollegaer, der bakker hinanden op i løsning af byggepladsernes udfordringer. Den faste stab af såvel ledelse- funktionærer- og timelønnede har alle en professionel og humoristisk indgangsvinkel til at løse kundernes opgaver.

”Vi er et tæt firma, hvor vi støtter hinanden. Vores systemer er i top og vores kunder er tilfredse. Så her får du både holdånd og et setup, der virker”

 

Faglig stolthed

Grundlæggende kan du beskrives som en ”fornuftig ung mand/kvinde”, som er nysgerrig på at lære.  

Vi forventer, at du er:

  • Stabil og møder til tiden
  • Ansvarsbevidst, arbejdsom og kvalitetsbevidst
  • Har interesse i jord, kloak og belægningsarbejde og klar på at arbejde ude i alt slags vejr
  • Er med på både den seriøse og uformelle tone
En del af holdet

Hos Brdr. Christensen har vi mange dygtige folk, som gerne deler ud af deres viden. Ofte bliver samarbejdet med vores lærlinge så godt at Brdr. Christensen helt naturligt bliver den forsatte arbejdsplads efter endt uddannelse. Det er en trend vi er stolte af og som vi gerne ser fortsat.

 

Velkommen til ”brødrene”

Brdr. Christensen er en solid entreprenørvirksomhed med kontor i Ikast og arbejdsplads i hele landet. Vi arbejder med jord, kloak og belægninger inden for erhverv, bolig og industri og arbejder primært for en række faste kunder. Vi gør det godt og er blandt de 10% bedst indtjenende firmaer i branchen.

 

Lyder det som noget for dig?

Så send ansøgning og CV til snarest muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Søren Ravnsborg på 20 27 36 16

Vi glæder os til at høre fra dig